Acasa > Despre Restograf

Povestea noastră

Restograf s-a născut în 2011 și a avut ca misiune să răspundă întrebării ”Unde se mănâncă cel mai bine în București?”. O întrebare simplă cu un răspuns complicat. Suntem mulți și suntem diferiți. Ne leagă pasiunea de a ne simți mereu bine atunci când ieșim în oraș.

După multe localuri vizitate, preparate savurate și păreri împărtășite, Restograf a devenit pricipala sursă de informare pentru comunitatea iubitorilor de restaurante.

De azi ne dorim să îți oferim mai mult decât inspirație. De azi ne dorim să îți oferim TIMP în plus pentru ceea ce contează pentru tine. Astfel am dezvoltat platforma Restograf.

Acum poți afla tot ce vrei să știi despre localurile din România și poți rezerva o masă la restaurant în timp real, simplu și rapid, direct din site-ul sau din aplicațiile Restograf. În plus, acum ai posibilitatea de a împărtăși părerea ta despre local, preparate și servire și de a clădi o comunitate bazată pe review-uri autentice.

Odată cu această soluție am dezvoltat o nouă poziționare și identitate vizuală pentru Restograf. Am dorit ca noua identitate vizuală să fie o reprezentare simplă și ușor de înțeles pentru comunitate. Noua identitate reprezintă promisiunea brandului de a oferi mereu și în timp real o masă în localul preferat, masa la care te așezi mereu alături de oameni frumoși din viața ta. Am ales masa pentru că am considerat că este un simbol al experienței de a împărți bucurie, preparate și mai ales timp cu cei dragi.

Fie că vrei să te relaxezi cu prietenii la un pahar cu vin, să iei prânzul în familie sau să îl impresionezi pe cel drag cu o cină romantică, Restograf are pentru tine o mulțime de localuri dintre care să alegi.

Misiune Restograf

Vrem să transformăm orice rezervare într-un gest simplu și firesc cu un răspuns în timp real, de fiecare dată.

Viziune Restograf

Vrem să fim prima opțiune pentru informare și rezervare atunci cănd decizi să ieși în oraș ca să te simți bine.

Valori

Spirit liber: Credem în autenticitate. Credem în a oferi informație reală, în timp real. Credem în tine ca parte din comunitatea noastră.

Comunitate: Vrem să dezvoltăm împreună cea mai mare comunitate a iubitorilor de localuri și să facilităm dialogul cu personalul restaurantelor, pentru ca fiecare ieșire la restaurant să fie una inedită.

Dezvoltare permanentă: Vrem să ajutăm industria ospitalității să îti ofere de fiecare data cele mai bune experiențe.

Localul tău în Restograf

Știm că îți dorești ca toată lumea să descopere cât de gustoasă e mâncarea pe care o pregătiți cu drag, cât de rece este berea și cât de prietenoși sunt angajații tăi, în orice moment al zilei. Vino în Restograf și noi te ajutăm să ajungi la cea mai cool comunitate de oameni pasionați de experiențe culinare inedite.

Prin intermediul nostru ei află ultimele noutăți despre tine, iar vizibilitatea localului tău în mediul online crește. Tu doar pregătește-te să-i întâmpini cu zâmbet pe cei ce-ți vor trece pragul, dornici să te descopere!

Cariere

Suntem o gașcă de oameni tineri cu vise mari. Ne dorim să ne dezvoltăm cât mai rapid și căutăm mereu colegi cu spirit liber să se alăture echipei noastre de pasionați ai lucrurilor care merită experimentate.

Dacă îți dorești să lucrezi cu pasiune și să faci parte din comunitatea nr. 1 de restaurante din România, trimite cv-ul tău la adresa salut@restograf.ro. Dacă, între timp, te gândești să ieși în oraș, nu uita să folosești aplicația Restograf pentru a rezerva un loc la cele mai faine restaurante.

Te poți alătura echipei noastre și completând formularul de mai jos.

Alătură-te echipei